Release of the publication Det kommande Skallet / The Coming Shall, 6 Oct, 2017

invite_image_dksprovins2

EN:

Welcome to the release of Det kommande skallet / The Coming Shall. The publication collects different parts of the ongoing research and consists of a box containing 10 books and one poster. The evening is a double release, we also celebrate the recently published no. 3/2017 of the magazine Provins. The issue deals with questions regarding poetry in relation to place and periphery.

During the evening, Imri Sandström reads from The Coming Shall. Poets Roula Alkhech and Gunilla Johansson, who participate in the Provins issue, will also give readings. Pernilla Berglund, editor of Provins, starts the evening with a brief presentation.

Place: Gallery Verkligheten, Umeå
Date: October 6
Time: 7PM

SV:

Välkommen till släppfest för Det kommande skallet / The Coming Shall. Publikationen samlar olika delar av det pågående forskningsarbetet och består av en låda med 10 böcker och en affisch. Kvällen är en dubbel släppfest, vi firar också utgivningen av tidskriften Provins nyligt utkomna nr 3/2017, som rör sig kring frågor om poesins förhållande till plats och periferi.

Under kvällen läser Imri Sandström ur Det kommande skallet, samt poeterna Roula Alkhech och Gunilla Johansson, som medverkar i Provinsnumret. Pernilla Berglund, redaktör för Provins, inleder kvällen med en kort presentation.

Plats: Galleri Verkligheten, Umeå
Datum: oktober 6
Tid: 19.00